Vakantiepark De Bronzen Emmer

Vakantiepark De Bronzen Emmer reserveer je bungalow

bungalowpark: Vakantiepark De Bronzen Emmer

Locatie: Nederland > Drenthe > Meppen

Prijs: v/a € 150 p/weekend
Aanbieder bungalowpark: Happy Home Happy Home

Zoek de beoordeling van je bungalowpark op zoover

Beschrijving:
"Vakantiepark De Bronzen Emmer ligt tussen Hoogeveen en Emmen, aan de rand van het Drentse dorpje Meppen. U woont hier in een rustige, groene omgeving tussen drie natuurgebieden. De Bronzen Emmer is een ruim opgezet vakantiepark met luxe campingplaatsen, vrijstaande Finse bungalows, een overdekt zwembad en een eigen manege. Het park is een paradijs voor gezinnen met of zonder kinderen, fietsers, wandelaars, ruiters, sporters, actieve senioren, natuurliefhebbers en rustzoekers. Aan de rand van het bos staan 18 vrijstaande Finse bungalows (vijf 4-persoons (type A) en dertien 6-persoons (type B)). Door hun ligging bieden de bungalows veel rust en privacy, terwijl de faciliteiten van het park toch dichtbij zijn. Het restaurant en de winkel gaan eind april open en is dan op vrijdag/zaterdag/ zondag en in vakantieperiodes open. Op de camping is een overdekt zwembad van 10 bij 20 meter met een apart peuterbad. Het water heeft temperatuur van 28 °C. en de baden zijn geopend van eind april t/m de herfstvakantie. Bij het zwembad is ook een sauna en zonnebank. In het hoofdgebouw is een restaurantje ook met afhaalmaaltijden en een terras. Daarnaast vindt u op het park nog een campingwinkel, groot sportveld, beach-volleybalveld, all-weather tennisbaan, Jeu de boulesbaan, trampoline, zandverstuiving, diverse speelveldjes, hertenweide, internetmogelijkheid, fietsverhuur en een recreatieruimte. In de recreatieruimte staan diverse spelen en een grootbeeldscherm voor video, tv en grote sportevenementen. In de schoolvakanties is een recreatieteam aanwezig. Naast vakantiepark De Bronzen Emmer ligt de eigen manege met een grote overdekte rijhal.

Kortingen:
In de periodes 1506.12 tot 06.07.12 en van 07.09.12 tot 12.10.12 is er voor 55+ ers en jonge gezinnen (kind onder de 6 jaar) een korting van 20% op weekverhuur.
Indien u gebruik wilt maken van deze korting dient u dit, samen met de geboortedatum, bij boeking door te geven.
Kortingen kunnen niet achteraf worden toegekend en niet gecombineerd worden.
In de periode: 06.01.12 - 20.04.12 (m.u.v. carnaval) en van 26.10.12 - 21.12.12 kunnen huurders, die minimaal 1 week een bungalow huren, gratis; 1 dag fietsen gebruiken; 1 x de sauna gebruiken; 1 uur tennissen per dag; 1 x zwemmen (in Emmen).

Partners© Copyright Familieparken.be, , All rights reserved. Cloud hosting by [[[ missing text 469]]]


Even geduld aub!