Landen

  Regio's

   Vakantiehuizen, chalets en cottages

   Wil je een vakantiehuisje huren voor een kort weekendje of een langere zomervakantie? Bekijk dan hier het aanbod van cottages en chalets te huur in Europa. Een alpinehut in de Oostenrijkse bergen of liever een rustiek huisje in de Belgische Ardennen?

   Waar moet ik op letten bij het huren van een vakantiehuis of chalet?
   Een vakantiehuis boeken via het internet is tegenwoordig kinderspel, via sites als Belvilla of Chalet.nu kan je in
   enkele klikken het ideale vakantiehuis reserveren. We willen je graag een paar tips geven waar je op moet letten 
   bij de keuze van je vakantieverblijf.

   • maximaal aantal personen: bij vele huisjes rekenen ze een openklapbaar zetelbed mee in het aantal personen, als dat zetelbed in de living/leefruimte van het huisje staat is dat niet zo praktisch, tenzij je het niet erg vind dat er volk rondloopt terwijl je aan het slapen bent. Dus als iedereen toch een beetje op zijn privacy gesteld is zoek je beter op capaciteit plus twee personen en kijk goed in de beschrijving van de indeling van het vakantiehuis.
   • kamers en bedden: vakantieverblijven hebben meestal wel één of meerdere kamers met één of meerdere stapelbedden, héél leuk voor wie op reis gaat met kinderen, minder als je met volwassen koppels bent die gesteld zijn op hun privacy.
   • zitplaatsen aan tafel: als je met een grotere groep een vakantiehuis huurt is het altijd leuk dat je allemaal samen tegelijkertijd aan tafel kan zitten. Helaas zie je op de foto's van huisjes van bijvoorbeeld 14 personen dat er slechts één tafel staat waar maar 6 of 8 stoelen rond kunnen. Bekijk dus zeker alle foto's van het vakantieverblijf.
   • extra kosten inbegrepen: Zorg ervoor dat je eerst alle kosten samen telt want slecht dan pas kan je de prijs van verschillende verblijven vergelijken. Bijvoorbeeld, het ene huisje kiest ervoor om de eindschoonmaak in de prijs te rekenen terwijl een ander er verplicht €90 extra voor aanrekend. Kosten voor electriciteit, gas en water en de waarborg zijn ook vaak heel verschillend bepaald, dus let erop!
   • reservatiekosten: natuurlijk heeft elke site zijn eigen methode van werken, bij de ene betaal je niets extra terwijl de andere standaard €10 tot €25 reservatiekosten aanrekend.
   • huisdieren: niet alle vakantieverblijven laten huisdieren toe en indien wel meestal maximum één of twee
   Er is niets zo leuk om met vrienden, collega's of familie een weekendje er op uit te trekken en zeker als achteraf blijkt dat je in een topper van een vakantiehuis verbleven hebt. Hopelijk helpen bovenstaande puntjes een beetje bij de zoektocht en keuze van jou ideale vakantieverblijf.

   Topbestemmingen voor vakantiehuizen: Ardennen, Bretagne, Toscane, IstriëArdèche, LimburgCosta Brava, Italiaanse Meren, Noord-Holland

   Aanbieders

   • Vakantie Veluwe
   • Belvilla
   • Aan Zee
   • Chalet.nu

   Zoek je vakantiehuis

   Toppers!

   Partners

   © Copyright Familieparken.be, , All rights reserved. Cloud hosting by [[[ missing text 469]]]


   Even geduld aub!